APCOA PARKING Danmark A/S

APCOA PARKING Danmark A/S's idégrundlag er at tilbyde de bedste og mest kundevenlige løsninger i parkeringsbranchen. I APCOA PARKING Danmark A/S ser vi parkering som en service og derfor arbejder vi på at gøre parkering nemt, trygt og ikke mindst overskueligt til gavn for både bilister og kunder.

Når bilen er parkeret er det ikke længere nødvendigt at bøvle med automat og parkeringsbillet. I app’en kan man registrere sin bil via registreringsnummer, og derefter vælge at starte sin parkering.

Apple App Store - Download APCOA FLOWGoogle Play - Download APCOA FLOW

Parkering i Axel Towers

Du kan få 50% på din parkering i Axel Towers i forbindelse med dit besøg i Wallmans. Rabatten kan opnås ved brug af appen APCOA FLOW ved at indtaste en unik rabatkode ved betaling for parkeringen. Se, hvordan du indtaster koden i APCOA FLOW her.

Du får en e-mail tilsendt, hvor din rabatkode er vedhæftet som pdf. Hvis I er flere i bil, kan du hente en rabatkode til hver bil.

NB: Koderne er unikke og kan kun benyttes én gang. Rabatten gælder ikke ved forlængelse af parkeringstiden, så bestil derfor god tid til parkering - du betaler kun for den tid, du parkerer, så længe du husker at stoppe din parkering i appen, når du henter din bil.

Indkørsel til Axel Towers er fra Jernbanegade som tilgås via H. C. Andersens Boulevard og parkering foregår på niveauerne K3, K4 og K5.