RO's torv

Registrering af handicapparkeringskort

Registrér dit handicapparkeringskort

Som indehaver af et handicapparkeringskort, har du mulighed for fri parkering på handicappladserne på RO's Torv hele dagen. For at få adgang til fri parkering, bedes du udfylde nedenstående formular for at få dit køretøj registreret. Når APCOA PARKING har bekræftet din registrering, er du klar til at parkere i kælderen - husk blot at placere dit handicapparkeringskort synligt i køretøjets forrude i forbindelse med din parkering.

Indtast venligst det navn, som står på handicapparkeringskortet
Gentag venligst din e-mailadresse
Tilladte tegn er: a-z A-Z 0-9
Benytter mere end én bil, kan du notere endnu en bil herunder
Tilladte tegn er: a-z A-Z 0-9
Vedhæft venligst et foto af for- og bagside af et gyldigt handicapparkeringskort. Vi gør opmærksom på, at registrering kun kan foretages med et gyldigt kort.
Fjern filer
Maksimal filstørrelse: 10MB
Fjern filer
Maksimal filstørrelse: 10MB

Oplysningerne som afgives ved dette samtykke bruges til registrering af handicapkøretøj i parkeringssystemet på RO’s Torv for at sikre, at der ikke skal ske betaling i betalingsautomaterne. Oplysningerne gemmes i et år. Vi gør opmærksom på, at det er dit eget ansvar at blive oprettet på ny efter et år. Du har ret til på et hvilket som helst tidspunkt at få slettet de registrerede oplysninger om dig eller tilbagetrække samtykket, hvilket kan ske ved henvendelse til gdpr@apcoa.dk. Såfremt oplysningerne ønskes slettet eller samtykket tilbagekaldes, medfører dette, at der skal betales for parkering i parkeringshuset efter gældende regler og takster.

Se APCOA PARKING Danmark A/S' persondatapolitik her.