APCOA PARKING Danmark A/S

APCOA PARKING Danmark A/S's idégrundlag er at tilbyde de bedste og mest kundevenlige løsninger i parkeringsbranchen. I APCOA PARKING Danmark A/S ser vi parkering som en service og derfor arbejder vi på at gøre parkering nemt, trygt og ikke mindst overskueligt til gavn for både bilister og kunder.

Når bilen er parkeret er det ikke længere nødvendigt at bøvle med automat og parkeringsbillet. I app’en kan man registrere sin bil via registreringsnummer, og derefter vælge at starte sin parkering.

Apple App Store - Download APCOA FLOWGoogle Play - Download APCOA FLOW

Parkering ved Scandinavian Center

Fra d. 1. juli 2021 overtager APCOA PARKING parkeringsløsningen ved Scandinavian Center. Læs mere om, hvordan du fremadrettet kan betale for din parkering herunder.

Hvordan lejer jeg en parkeringsplads 1. juli 2021?

Fra den 1. juli 2021 overtager APCOA PARKING Danmark A/S parkeringsløsningen ved Scandinavian Center.

Den nuværende parkeringsløsning er fortsat gældende, så længe det er muligt at trække en billet ved indkørsel til bomanlægget.

Har du på nuværende tidspunkt en parkeringstilladelse til Scandinavian Center, som du ønsker skal fortsætte efter 1. juli 2021, skal du indgå en ny aftale med APCOA PARKING.

Det gøres på følgende side: https://udlejning.mobilparkering.dk/contract?areaKey=ADK-4244.

Har du fået tilsendt en produktkode skal du benytte denne når du køber abonnementet.

Har du ikke fået tilsendt en produktkode i forbindelse med opsigelsen af din nuværende aftale, skal du ikke benytte ovenstående link. I stedet bedes du kontakte os via følgende formular, hvis du har nogle spørgsmål: https://abonnement.apcoa.dk/kontaktks.

Download vejledning