APCOA PARKING Danmark A/S

APCOA PARKING Danmark A/S's idégrundlag er at tilbyde de bedste og mest kundevenlige løsninger i parkeringsbranchen. I APCOA PARKING Danmark A/S ser vi parkering som en service og derfor arbejder vi på at gøre parkering nemt, trygt og ikke mindst overskueligt til gavn for både bilister og kunder.

Når bilen er parkeret er det ikke længere nødvendigt at bøvle med automat og parkeringsbillet. I app’en kan man registrere sin bil via registreringsnummer, og derefter vælge at starte sin parkering.

Apple App Store - Download APCOA FLOWGoogle Play - Download APCOA FLOW

Parkering i Københavns Kommune

Nu kan du bruge appen APCOA FLOW til at betale for parkering på gaderne i Københavns Kommune.
Læs mere om alle fordelene herunder!

Ny parkeringsapp i Københavns Kommune

Nu kan du bruge appen APCOA FLOW til at betale for din parkering på gaderne i Københavns Kommune. Den er nem at bruge, har en række nye fordele - og så er den billigere end den parkeringsapp, du plejer at bruge! I APCOA FLOW tager vi 2,50 kr. i driftsgebyr for at håndtere din parkering og ingen gebyrer herudover. I andre parkeringsapps tages typisk en procentsats oveni parkeringsprisen og ofte kommer der også gebyrer for SMS’er, fakturaer m.v. oveni prisen. I APCOA FLOW er der ingen skjulte gebyrer.

APCOA FLOW gør det nemt at parkere overalt i Københavns Kommune. Derudover kan du parkere med appen på APCOA PARKINGs parkeringspladser og i flere af disse får du tilmed rabat på din parkering hvis du tilknytter et Tivolikort.

Lær at bruge APCOA FLOW

Se vores videoguides der hjælper dig til at oprette en konto eller tilknytte dit Tivolikort.

APCOA PARKING Danmark A/SOpret kontoAPCOA PARKING Danmark A/STilknyt Tivolikort

Lokationer

Få et overblik over hvor du kan parkere med APCOA FLOW

Find parkeringsplads