APCOA PARKING Danmark A/S

APCOA PARKING Danmark A/S's idégrundlag er at tilbyde de bedste og mest kundevenlige løsninger i parkeringsbranchen. I APCOA PARKING Danmark A/S ser vi parkering som en service og derfor arbejder vi på at gøre parkering nemt, trygt og ikke mindst overskueligt til gavn for både bilister og kunder.

Når bilen er parkeret er det ikke længere nødvendigt at bøvle med automat og parkeringsbillet. I app’en kan man registrere sin bil via registreringsnummer, og derefter vælge at starte sin parkering.

Apple App Store - Download APCOA FLOWGoogle Play - Download APCOA FLOW

Parkering i Køge Kommune

Du kan bruge APCOA FLOW appen til at betale for parkering på gaderne i Køge Kommune. Læs mere om fordelene og få mere information herunder.

Brug APCOA FLOW i Køge Kommune

Nu kan du bruge appen APCOA FLOW til at betale for din parkering på gaderne i Køge Kommune. Den er nem at bruge, har en række nye fordele - og så er den billigere end den parkeringsapp, du plejer at bruge! I APCOA FLOW tager vi 2,50 kr. i driftsgebyr for at håndtere din parkering og ingen gebyrer herudover. I andre parkeringsapps tages typisk en procentsats oveni parkeringsprisen og ofte kommer der også gebyrer for SMS’er, fakturaer m.v. oveni prisen. I APCOA FLOW er der ingen skjulte gebyrer.

APCOA FLOW gør det nemt at parkere overalt i Køge Kommune. Derudover kan du parkere med appen på APCOA PARKINGs parkeringspladser.

Skal jeg oprette en profil i APCOA FLOW for at starte en parkering?

Nej, du kan godt oprette en parkering uden at have en profil i APCOA FLOW. Det kan dog være smart at oprette en profil, hvis du påtænker at bruge appen en anden gang, da du i så fald slipper for at indtaste dine oplysninger igen.

APCOA PARKING Danmark A/SAPCOA PARKING Danmark A/S
Hvor finder jeg regler og information om parkeringsregler, priser mm?

Du kan læse regler og information om parkering på Køge kommune her: www.koege.dk

APCOA PARKING Danmark A/SAPCOA PARKING Danmark A/S

Lær at bruge APCOA FLOW

Se vores videoguide der hjælper dig til at oprette en konto eller kontakt os for at få hjælp med appen.

APCOA PARKING Danmark A/SOpret kontoAPCOA PARKING Danmark A/S45 26 76 90