APCOA PARKING Danmark A/S

APCOA PARKING Danmark A/S's idégrundlag er at tilbyde de bedste og mest kundevenlige løsninger i parkeringsbranchen. I APCOA PARKING Danmark A/S ser vi parkering som en service og derfor arbejder vi på at gøre parkering nemt, trygt og ikke mindst overskueligt til gavn for både bilister og kunder.

Når bilen er parkeret er det ikke længere nødvendigt at bøvle med automat og parkeringsbillet. I app’en kan man registrere sin bil via registreringsnummer, og derefter vælge at starte sin parkering.

Apple App Store - Download APCOA FLOWGoogle Play - Download APCOA FLOW

Parkér med rabat, når du skal i Cirkusbygningen

Du kan med APCOA FLOW få 50% på din parkering i Axel Towers p-kælder, når du skal i Cirkusbygningen. Se nedenfor, hvordan du gør eller gå direkte til bestilling af rabatkoder.

Bestil rabatkoder

Sådan får du rabat på din parkering

For at du kan få dine 50% på parkering i Axel Towers, skal du først hente appen APCOA FLOW. Du finder appen på App Store eller i Google Play.

Klik på billederne herunder for at se en guide til, hvordan du opretter din parkering med rabat. Når du skal betale, indtaster du din unikke rabatkode i APCOA FLOW - så får du automatisk 50% rabat på hele din parkering. Hent din unikke rabatkode her.

NB: Rabatten gælder kun i Axel Towers P-kælder. Der er indkørsel til Axel Towers P-kælder på Jernbanegade med indkørsel via H. C. Andersens Blvd. Vær opmærksom på at parkering foregår på K3, K4 og K5 i Axel Towers. Rabatten gælder ikke ved forlængelse af parkeringstiden, så bestil derfor god tid til parkering - du betaler kun for den tid, du parkerer, så længe du husker at stoppe din parkering i appen, når du henter din bil.

Klik på billederne nedenfor for at se hele galleriet...

Lær at bruge APCOA FLOW

For at få rabat på din parkering, når du skal i Cirkusbygningen, skal du oprette dig i appen APCOA FLOW. Se vores videoguide, der hjælper dig til at oprette en konto i APCOA FLOW.

APCOA PARKING Danmark A/SOpret kontoAPCOA PARKING Danmark A/S45 26 76 90
Cirkusbygningen

Parkér med APCOA FLOW

APCOA FLOW er en app, der gør parkering mere overskueligt og fleksibelt. Den er udviklet i tråd med den generelle opfattelse af, at digitale løsninger kan være med til at spare tid og penge.

Se mere om APCOA FLOW