APCOA PARKING Danmark A/S

APCOA PARKING Danmark A/S's idégrundlag er at tilbyde de bedste og mest kundevenlige løsninger i parkeringsbranchen. I APCOA PARKING Danmark A/S ser vi parkering som en service og derfor arbejder vi på at gøre parkering nemt, trygt og ikke mindst overskueligt til gavn for både bilister og kunder.

Når bilen er parkeret er det ikke længere nødvendigt at bøvle med automat og parkeringsbillet. I app’en kan man registrere sin bil via registreringsnummer, og derefter vælge at starte sin parkering.

Apple App Store - Download APCOA FLOWGoogle Play - Download APCOA FLOW

Få 25% rabat på din parkering, når du skal besøge Grøften

Få 25% rabat på din parkering i Axel Towers

Når du skal ud og spise lækker, traditionel mad i Grøften i Tivoli, kan du lige nu få 25% rabat på din parkering i Axel Towers. Rabatten får du ved at bruge appen APCOA FLOW til at betale for din parkering og indtaste koden GROEFTEN2021. Se mere om, hvordan du gør herunder.

Brug for hjælp?

Se guiden nedenfor eller ring til os og få hjælp til at få rabat via APCOA FLOW

APCOA PARKING Danmark A/S45 26 76 90

Sådan får du rabat på din parkering

For at du kan få dine 25% rabat på parkering, skal du først hente appen APCOA FLOW, der hvor du normalt downloader dine apps.

Klik på billederne herunder for at se, hvordan du opretter din parkering med rabat. Når du opretter parkeringen, indtaster du blot rabatkoden GROEFTEN2021, som automatisk giver dig 25% rabat på hele din parkering.
OBS: Hvis du forlænger din parkeringstid efterfølgende, skal du huske at indtaste koden igen, for at få rabatten.

Rabatkoden er: GROEFTEN2021

Klik på billederne nedenfor for at se hele galleriet...