APCOA PARKING Danmark A/S

APCOA PARKING Danmark A/S's idégrundlag er at tilbyde de bedste og mest kundevenlige løsninger i parkeringsbranchen. I APCOA PARKING Danmark A/S ser vi parkering som en service og derfor arbejder vi på at gøre parkering nemt, trygt og ikke mindst overskueligt til gavn for både bilister og kunder.

Når bilen er parkeret er det ikke længere nødvendigt at bøvle med automat og parkeringsbillet. I app’en kan man registrere sin bil via registreringsnummer, og derefter vælge at starte sin parkering.

Apple App Store - Download APCOA FLOWGoogle Play - Download APCOA FLOW

Rabat på parkering med Tivolikort

Rabat i P-anlæg nær Tivoli

Har du et Tivolikort Guld får du alle årets dage, uafhængigt af Tivolis åbningstider, 50% rabat i de følgende tre parkeringsanlæg. Har du et Tivolikort, Tivolikort Sølv eller Tivolikort Wild får du 15% rabat i de tre parkeringsanlæg:

  • Axel Towers P-kælder: Axeltorv 2, 1609 København V
  • Saga P-hus: Vesterbrogade 25, 1620 København V
  • Nyropsgade P-hus: Nyropsgade 6, 1602 København V

NB: Rabatten er udelukkende gyldig ved timebetalt parkering betalt via appen APCOA FLOW. Rabatten gælder ikke ved betaling i en betalingsautomat eller via andre betalingsmuligheder. Ydermere er rabatten heller ikke gældende ved køb af abonnementsparkering på pladserne.

20% rabat med Tivolikort Guld

Udover rabatten på 50 % i de tre P-anlæg, får du 20% rabat i de nedenstående anlæg, hvis du har et Tivolkort Guld.
NB: Nummeret foran anlæggene indikerer deres nummer i APCOA FLOW

  • 3395 - Badehusvej 5, 9000 Aalborg
  • 104 - Ny Banegårdsgade 53, 8000 Aarhus C
  • 406 - DSB, Banegården, 8000 Aarhus C
  • 654 - Åboulevardens P-kælder, 8000 Aarhus C
  • 3635 - Ny Banegårdsgade 46, 8000 Aarhus C

NB: Rabatten er udelukkende gyldig ved timebetalt parkering betalt via appen APCOA FLOW. Rabatten gælder ikke ved betaling i en betalingsautomat eller via andre betalingsmuligheder. Ydermere er rabatten heller ikke gældende ved køb af abonnementsparkering på pladserne.

Sådan får du rabat

For at opnå rabat skal du være indehaver af et gyldigt Tivolikort og downloade appen APCOA FLOW. Se vores videoguides til oprettelse af konto og tilknytning af Tivolkort.

Download appen APCOA FLOW der hvor du normalt henter apps. Opret en konto - du kan se hvordan i vores videoguide her på siden, og tilknyt en betalingsmetode. Nu skal du tilknytte dit Tivolikort ved at logge ind i appen og vælge "Min konto" og herefter "Rabat- og værdikoder". Tryk på "Registrer rabatkort" og vælg "Tivoli". Indtast det kortnummer, som står på bagsiden af dit Tivolikort. Du kan også se en videoguide til, hvordan du tilknytter dit Tivolikort her på siden. Nu kan du starte din parkering i APCOA FLOW og du får helt automatisk rabat på parkeringen.

Vær opmærksom på at du ikke kan betale for parkeringen med dit Tivolikort – kortet udløser blot en rabat på dit køb. Rabatten kan ikke opnås med følgende korttyper: VIP kort, Pressekort og Autoritetskort. Bemærk venligst også at APCOA PARKING ikke giver rabat med tilbagevirkende kraft.

Lær at bruge APCOA FLOW

Åbningstider i Axel Towers P-kælder og Saga P-hus

I Axel Towers P-kælder er porten lukket for indkørsel mellem 1.00-6.00. I dette tidsrum kan du ikke køre ind i kælderen og parkere. Du kan dog altid komme ind i kælderen og hente din bil, hvis den holder parkeret i forvejen via døren ved siden af Starbucks. Porten åbner automatisk ved udkørsel.

I Saga P-hus er porten lukket fra 24.00-6.00. Dog kan du stadigvæk både køre ind og ud af parkeringshuset i dette tidsrum ved at ringe til nummeret 51 39 07 00. I Nyrupsgade P-hus er der åbent for parkering døgnet rundt.