Parkér med rabat, når du skal i Wallmans

Du kan med appen APCOA FLOW få 50% på din parkering i Axel Towers, når du skal i Wallmans. Se nedenfor, hvordan du får din rabat .

Sådan får du rabat på din parkering

For at du kan få dine 50% på parkering i Axel Towers (områdekode 3555), skal du først hente appen APCOA FLOW. Du finder appen på App Store eller i Google Play.

Klik på billederne herunder for at se en guide til, hvordan du opretter din parkering med rabat. Når du skal betale, indtaster du den nedenstående rabatkode i APCOA FLOW - så får du automatisk 50% rabat på hele din parkering.

NB: Rabatten gælder kun i Axel Towers P-kælder (områdekode 3555) og ikke på de specielle pladser (XXL, E-charge, reserverede pladser). Der er indkørsel til Axel Towers P-kælder på Jernbanegade med indkørsel via H. C. Andersens Blvd. Vær opmærksom på at parkering foregår på K3, K4 og K5 i Axel Towers.

Rabatkoden er: WALLMANS

Lær at bruge APCOA FLOW

For at få rabat på din parkering, når du skal i Wallmans, skal du oprette dig i appen APCOA FLOW. Se nedenfor vores videoguide, der hjælper dig til at oprette en konto i APCOA FLOW.

APCOA PARKING Danmark A/SOpret kontoAPCOA PARKING Danmark A/S45 26 76 90

Parkér med APCOA FLOW

APCOA FLOW er en app, der gør parkering mere overskueligt og fleksibelt. Den er udviklet i tråd med den generelle opfattelse af, at digitale løsninger kan være med til at spare tid og penge.

Se mere om APCOA FLOW