APCOA PARKING Danmark A/S

APCOA PARKING Danmark A/S's idégrundlag er at tilbyde de bedste og mest kundevenlige løsninger i parkeringsbranchen. I APCOA PARKING Danmark A/S ser vi parkering som en service og derfor arbejder vi på at gøre parkering nemt, trygt og ikke mindst overskueligt til gavn for både bilister og kunder.

Når bilen er parkeret er det ikke længere nødvendigt at bøvle med automat og parkeringsbillet. I app’en kan man registrere sin bil via registreringsnummer, og derefter vælge at starte sin parkering.

Apple App Store - Download APCOA FLOWGoogle Play - Download APCOA FLOW

Parkering ved Høffdingsvej 34

Parker ved DFEs Officehotel i Valby i moderne og indbydende rammer.

Parker ved Høffdingsvej 34

Her er det muligt at leje en parkeringsplads på området, hvis du er erhvervslejer i Officehotellet. Hvis du er interesseret i dette bedes du kontakte APCOA PARKINGs kundeservice på ks@apcoa.dk.

For gæster er det muligt at købe timeparkering. Priserne inkl. moms findes herunder. Du kan med fordel bruge appen APCOA FLOW til at betale for timeparkering. Søg på pladsnummer 3978. Hvis du har brug for hjælp med appen, kan du kontakte os på mail eller telefon. Du kan også læse mere om appen her eller finde guides til brug af appen her.

Pris, timebetaling
  • Pris pr. påbegyndt time: 12 kr.
  • Pris for 24 timer: 96 kr.
Pris, månedsparkering
  • Leje pr. måned: 772,50 kr.

Hjælp til APCOA FLOW

Hvis du har brug for hjælp med appen APCOA FLOW, er du velkommen til at kontakte os.

Skriv til osAPCOA PARKING Danmark A/S45 26 76 90