APCOA PARKING Danmark A/S

APCOA PARKING Danmark A/S's idégrundlag er at tilbyde de bedste og mest kundevenlige løsninger i parkeringsbranchen. I APCOA PARKING Danmark A/S ser vi parkering som en service og derfor arbejder vi på at gøre parkering nemt, trygt og ikke mindst overskueligt til gavn for både bilister og kunder.

Når bilen er parkeret er det ikke længere nødvendigt at bøvle med automat og parkeringsbillet. I app’en kan man registrere sin bil via registreringsnummer, og derefter vælge at starte sin parkering.

Apple App Store - Download APCOA FLOWGoogle Play - Download APCOA FLOW

Parkering ved Nimbusparken

Parkér ved Nimbusparken

DFE tilbyder over 400 parkeringspladser på terræn og i velfungerende, lys og overvåget parkeringskælder på Frederiksberg. Der er 150 pladser i kælderen og 250 på terræn.
Du kan enten betale parkeringen pr. time eller oprette abonnement på en P-plads. Priserne findes herunder og er alle inkl. moms.

Hvis du er interesseret i at oprette et abonnement på parkering i P-kælderen, kan du gøre det her. Hvis det passer dig bedre med et abonnement på parkering på terrænnet, kan du oprette det her.

Du kan med fordel bruge appen APCOA FLOW til at betale for timeparkering. Søg på pladsnummer 4210. Hvis du har brug for hjælp med appen, kan du kontakte os på mail eller telefon. Du kan også læse se mere om appen ved at klikke her eller se guides til brugen af appen her.

 

Pris, timebetaling
  • Pris pr. påbegyndt time på terræn: 13,75 kr.
  • Pris for 24 timers parkering på terræn: 110,00 kr.
Pris, månedsparkering
  • Beboer, pakering tærren, pr. mdr.: 742,50 kr.
  • Beboer, parkeringskælder, pr. mdr.: 875,00 kr.
  • Erhverv, parkering terræn, pr. mdr.: 928,75 kr.
  • Erhverv, parkeringskælder, pr. mdr.: 1.000,00 kr.

Hjælp til APCOA FLOW

Hvis du har brug for hjælp med appen APCOA FLOW, er du velkommen til at kontakte os.

Skriv til osAPCOA PARKING Danmark A/S45 26 76 90