Forhåndsregistrering af parkering for patienter

Hvis du har en indkaldelse til Odense Universitetshospital (OUH) og/eller Svendborg Sygehus, kan du registrere din parkering hos APCOA PARKING herunder. Som patient parkerer du gratis de første 24 timer af indlæggelsen, hvis du registrerer dig her på siden. Registrerer du som patient din parkering på forhånd, behøver du ikke gøre yderligere, når du ankommer.

BEMÆRK: Det er ikke muligt at forhåndsregistrere sig som patient samme dag, som du har en aftale på OUH. Benyt i stedet venligst tablets på din afdeling.

Handicappede med gyldigt invalideskilt kan ligeledes forhåndsregistrere sig her. Du skal dog sørge for, at dit handicapskilt er placeret synligt og læsbart i frontruden på den bil, du holder parkeret med.

Tilladte tegn er: a-z A-Z 0-9

Underretning om behandling af afgivne oplysninger

Når du registrerer dig på indeværende side, godkender du, at vi opbevarer og behandler de oplysninger, som du oplyser.

De indtastede oplysninger bruges til, at vi kan yde den service, som du har henvendt dig omkring. Oplysningerne behandles fuldt fortroligt og i overensstemmelse med de gældende regler for behandling af personoplysninger.

Oplysningerne behandles ikke med henblik på andre formål end det, de er afgivet til.

Se oversigten over cookies på denne side anpr.apcoa.dk/persondatapolitik eller læs mere om vores generelle databeskyttelsespolitik.