Parkering i Valby Maskinfabrik

På denne side kan du finde information om Valby Maskinfabriks nye digitale parkeringssystem. Denne side vil løbende blive opdateret, og derfor vil nye informationer være at finde her.

Kontakt APCOA PARKINGKontakt DFE

Parkering i Valby Maskinfabrik

1. oktober 2018 overtog APCOA PARKING Danmark administrationen af parkeringen hos DFE og derved også Valby Maskinfabrik. Lige siden har der været løbende ændringer af administrationen, og d. 4. juni 2019 ændredes P-tilladelserne i Valby Maskinfabrik til en fuld digital løsning.

Den 1. september 2019 åbnede P-kælderen i Allé Huset, som har pladsområde nr. 3715. Vær opmærksom på, at P-tilladelserne købes til Valby Maskinfabrik pladsområde nr. 3714 (indkørsel fra Kirsten Walthers Vej 14) eller 3715 (Allé Huset P-kælder), men de gælder til parkering på både 3714, 3715, samt til parkering på plads område nr. 4211 (Valby Maskinfabrik terræn). Skal du bruge en parkeringstilladelse til pladsområde nr. 3714, 3715 eller 4211 skal du derfor købe til 3714 eller 3715, som begge giver adgang til parkering på alle tre områder.

Har du spørgsmål vedr. parkeringstilladelserne eller adgangspanelerne ved indgangene, som ikke bliver besvaret på denne side, bedes du kontakte APCOA PARKING.

Har du spørgsmål vedr. portene eller lysene ved kælderen, bedes du kontakte DFE – De Forende Ejendomsselskaber.

 

NB: Det er ikke længere muligt at parkere på terræn i parkeringsområdet mellem Poul Bundgårds Vej og bygning C1. Se det rødskraverede område på kortet her. Vi henviser til de andre parkeringspladser på terræn og i p-kældre i Valby Maskinfabrik.

Vejledninger

Hyppigt stillede spørgsmål

Her finder du svar på hyppigt stillede spørgsmål vedrørende parkering i Valby Maskinfabrik.

Kan jeg fortsat bruge min fysiske P-tilladelse? (plastkort)

Nej. Efter d. 1. juni 2019 er det kun din digitale P-tilladelse som gælder, og derfor vil du ikke kunne bruge din nuværende fysiske P-tilladelse.

APCOA PARKING Danmark A/SAPCOA PARKING Danmark A/S
Kommer vi som virksomhed til at opleve nogle ændringer, ved at parkeringsordningen er ændret fra den forhenværende til den digitale parkeringsløsning?

Som virksomhed vil I stadigvæk blive opkrævet som I gør i dag. Ændringen vil være, at medarbejderne skal registrere deres P-tilladelser digitalt. For at verificere at de har en virksomhedsbetalt P-tilladelse hos jer, får I tilsendt det antal koder, som er tilsvarende de P-tilladelser I har i dag.

APCOA PARKING Danmark A/SAPCOA PARKING Danmark A/S
Hvordan vil jeg kunne få adgang til kælderen om aftenen, når porten er lukket, og min bil holder i P-kælderen?

Ved indgangene til P-kælderen er der opsat adgangspaneler, hvor du kan indtaste nummerpladen på din bil, som holder i P-kælderen. Ved indtastning af nummerpladen, vil du få adgang til P-kælderen.

APCOA PARKING Danmark A/SAPCOA PARKING Danmark A/S
Hvem skal jeg kontakte, hvis der er udfordringer med lysene eller porten til P-kælderen?

Hvis du har udfordringer med selve porten eller lysene i forbindelse med op- og nedkørsel, skal du kontakte DFE på mail eller telefon:

DFE’s vagttelefon: 40 13 08 67

Mailadresse: ejendomskontoret@dfe.dk

APCOA PARKING Danmark A/SAPCOA PARKING Danmark A/S
Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har yderligere spørgsmål?

Denne hjemmeside vil blive opdateret løbende, men hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål her, er du velkommen til at henvende dig via formularen her.

Hvis du har spørgsmål til timeparkering på plads 3714 eller 3715, kan du henvende dig på kontakt@apcoaflow.dk eller ringe på 45 26 76 90.

APCOA PARKING Danmark A/SAPCOA PARKING Danmark A/S
Jeg har oprettet mig, men til P-kælderen, min gamle licens er til terræn, og den vil jeg beholde. Hvad gør jeg?

Den digitale P-tilladelse gælder både til terræn plads 4211, plads 3715 samt kælder plads 3714. Derfor har du mulighed for at holde alle tre steder.

APCOA PARKING Danmark A/SAPCOA PARKING Danmark A/S
Må jeg med min parkeringstilladelse til kælderen også parkere på terræn?

Den digitale P-tilladelse gælder både til terræn plads 4211, plads 3715, samt kælder plads 3714. Derfor har du mulighed for at holde alle tre steder.

APCOA PARKING Danmark A/SAPCOA PARKING Danmark A/S
Jeg har tidligere brugt min nøglebrik til elevatoren/liften - her er der ikke opsat tastatur, vil jeg fortsat kunne benytte brikken (som jeg så ikke kan aflevere til DFE)

Der er tre elevatorer, og det er kun de to af dem der kan benyttes oppefra. Den hen over Maskinhallen kan IKKE benyttes oppefra og der er pt. ikke planer om at den kommer til det.
De to andre elevatorer kan benyttes ved at taste koden 112233 på tastaturet ved siden af døren.
Den udleverede brik kan derfor IKKE længere benyttes.
 

APCOA PARKING Danmark A/SAPCOA PARKING Danmark A/S
Hvad gør man med gæsteparkering?

Gæster kan benytte APCOA FLOW eller Easypark, når de parkerer i Valby Maskinfabrik.

Bruger du APCOA FLOW og har du sprøgsmål, er du velkommen til at henvende dig på telefon 45 26 76 90 eller skriftligt her.

APCOA PARKING Danmark A/SAPCOA PARKING Danmark A/S
Jeg har spørgsmål til APCOA FLOW, hvem kontakter jeg?

Hvis du har brug for hjælp til appen APCOA FLOW eller blot har spørgsmål dertil, kan du kontakte vores kundeservice på telefon 45 26 76 90 eller på kontakt@apcoaflow.dk

APCOA PARKING Danmark A/SAPCOA PARKING Danmark A/S