APCOA PARKING Danmark A/S

APCOA PARKING Danmark A/S's idégrundlag er at tilbyde de bedste og mest kundevenlige løsninger i parkeringsbranchen. I APCOA PARKING Danmark A/S ser vi parkering som en service og derfor arbejder vi på at gøre parkering nemt, trygt og ikke mindst overskueligt til gavn for både bilister og kunder.

Når bilen er parkeret er det ikke længere nødvendigt at bøvle med automat og parkeringsbillet. I app’en kan man registrere sin bil via registreringsnummer, og derefter vælge at starte sin parkering.

Apple App Store - Download APCOA FLOWGoogle Play - Download APCOA FLOW

Kontakt

Har du spørgsmål til APCOA PARKING, kan du henvende dig ved at vælge en af mulighederne herunder. Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan behandle indsigelser til kontrolgebyrer telefonisk. Kontakt os venligst i stedet via boksen 'Kontrolgebyr'.

Kontrolgebyr

Vil du gøre indsigelse mod et kontrolgebyr?
Klik herunder for at oprette en henvendelse.

Faktura

Har du spørgsmål til en faktura? Hvis fakturanummeret starter med 100, er det her du skal henvende dig. Klik herunder for at oprette en henvendelse.

P-billet eller betalingsautomat

Har du spørgsmål til et beløb trukket fra din konto, en P-automat, P-billet eller glemt udtjekning? Klik herunder for at oprette en henvendelse.

APCOA FLOW

Har du spørgsmål til parkeringsappen APCOA FLOW? Klik herunder for at oprette en henvendelse.

Abonnementsparkering

Har du spørgsmål til abonnementsparkering? Klik herunder for at oprette en henvendelse.

ANPR anlæg

Har du spørgsmål til parkering på et ANPR anlæg? Klik herunder for at oprette en henvendelse.

Salgsafdeling

Ønsker du kontrol af dit parkeringsareal eller har du en aftale med os i forvejen? Klik herunder for at oprette en henvendelse.

Marketing & presse

Har du behov for at komme i kontakt med nogen fra marketing og presse afdelingen? Klik herunder for at rette henvendelse.

Øvrige henvendelser

Drejer din henvendelse sig om noget andet? Klik herunder for at rette henvendelse.

Tilbagebetaling af delbeløb

Har du betalt for parkering på udvalgte P-pladser i perioden nov. 2017 til feb. 2020, kan du være berettiget til tilbagebetaling af et delbeløb. Se hvilke pladser, det drejer sig om og henvend dig her.