Henvendelse vedr. P-billet eller betalingsautomat

Henvendelse vedr. P-billet eller betalingsautomat

Har du spørgsmål til en af følgende ting, kan du henvende dig via formularen herunder:

  • Et beløb trukket af APCOA PARKING på din konto
  • Spørgsmål til automat
  • Spørgsmål til P-billet
  • Glemt at tjekke ud via automaten

Drejer din henvendelse sig i stedet om en faktura eller et kontrolgebyr, beder vi dig i stedet oprette en henvendelse via boksene Faktura eller Kontrolgebyr her på siden.

For at vi kan behandle din henvendelse hurtigst muligt, er det nødvendigt, at du udfylder så mange felter som muligt. Manglende eller forkerte oplysninger kan forlænge behandlingstiden.

BEMÆRK: Der er ikke mulighed for refusion, hvis beløbet er kr. 30,00 eller mindre, grundet administrative omkostninger. Gælder dog ikke dokumenterbare system- og/eller betalingsautomatfejl.

1: Oplysninger om dig

2: Information om parkeringen

Tilladte tegn er: a-z A-Z 0-9
Eksempel: 123456-1234
Resterende tegn: 250

3: Reg.nr. og kontonr.
Såfremt du skal have penge refunderet, er det nødvendigt, at du oplyser det registrerings- og kontonummer, hvortil pengene skal refunderes.

Tilladte tegn er: 0-9
Tilladte tegn er: 0-9

4: Vedhæft kontoudtog
Såfremt du mener, at du skal have penge refunderet eller hvis du har spørgsmål til et beløb, som er trukket på din konto, er det nødvendigt, at du dokumenterer, at pengene reelt er hævet på din konto. Dette gøres ved at vedhæfte skærmprint fra din netbank eller kontoudtog.

Fjern filer
Tilladte filtyper: .gif,.jpg,.jpeg,.bmp,.png,.pdf
Maksimal filstørrelse: 10MB

Faktura?

Har du spørgsmål til en faktura, beder vi dig i stedet henvende dig ved at klikke herunder. Faktura starter med 100 og består af i alt elleve cifre.

Fakturahenvendelse

Kontrolgebyr?

Har du spørgsmål til et kontrolgebyr, beder vi dig i stedet oprette en henvendelse på linket herunder. Løbenummeret starter på 9 og består i alt af otte cifre.

Henvendelse vedr. kontrolgebyr