APCOA PARKING Danmark A/S

APCOA PARKING Danmark A/S's idégrundlag er at tilbyde de bedste og mest kundevenlige løsninger i parkeringsbranchen. I APCOA PARKING Danmark A/S ser vi parkering som en service og derfor arbejder vi på at gøre parkering nemt, trygt og ikke mindst overskueligt til gavn for både bilister og kunder.

Når bilen er parkeret er det ikke længere nødvendigt at bøvle med automat og parkeringsbillet. I app’en kan man registrere sin bil via registreringsnummer, og derefter vælge at starte sin parkering.

Apple App Store - Download APCOA FLOWGoogle Play - Download APCOA FLOW

Glemt at tjekke ud fra en parkeringsplads med nummerpladegenkendelse?

Tjek ud og betal

Du har mulighed for at tjekke ud og betale inden for 48 timer efter, du har forladt en af vores pladser med nummerpladegenkendelse. Vælg nedenfor, hvor du har parkeret for at tjekke ud og betale.

Brug APCOA FLOW som betalingsmiddel
Du kan betale med APCOA FLOW helt automatisk, når du besøger et af vores parkeringsanlæg, der har automatisk nummerpladegenkendelse (ANPR) og bruger APCOA FLOW. Så behøver du ikke tænke over betaling, når du besøger P-pladsen. Se mere om, hvordan og hvor du kan benytte denne betalingsform til ANPR-anlæg på siden her.

Vælg parkeringsplads