APCOA PARKING Danmark A/S

APCOA PARKING Danmark A/S's idégrundlag er at tilbyde de bedste og mest kundevenlige løsninger i parkeringsbranchen. I APCOA PARKING Danmark A/S ser vi parkering som en service og derfor arbejder vi på at gøre parkering nemt, trygt og ikke mindst overskueligt til gavn for både bilister og kunder.

Når bilen er parkeret er det ikke længere nødvendigt at bøvle med automat og parkeringsbillet. I app’en kan man registrere sin bil via registreringsnummer, og derefter vælge at starte sin parkering.

Apple App Store - Download APCOA FLOWGoogle Play - Download APCOA FLOW

Det er ikke længere muligt at bruge Brobizz i APCOA FLOW

Det er desværre ikke længere muligt at bruge Brobizz som betalingsmiddel i APCOA FLOW

Pr. d. 01.06.2021 kan du ikke længere benytte Brobizz som betalingsmiddel i APCOA FLOW. For at betale for din parkering, skal du derfor tilknytte et betalingskort i appen. Hvis du allerede har et betalingskort tilknyttet i appen, behøver du ikke at foretage dig noget.
Det er vigtigt, at du tilknytter et betalingskort i appen, da du ellers ikke automatisk betaler for din parkering, når du benytter anlæg med automatisk nummerpladebetaling, og derfor kan risikere at blive efterfaktureret for dit besøg grundet manglende betaling.

Hør mere

Spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte APCOA PARKING på nedenstående.

APCOA PARKING Danmark A/S4526 7690Skriv til os