APCOA PARKING Danmark A/S

APCOA PARKING Danmark A/S's idégrundlag er at tilbyde de bedste og mest kundevenlige løsninger i parkeringsbranchen. I APCOA PARKING Danmark A/S ser vi parkering som en service og derfor arbejder vi på at gøre parkering nemt, trygt og ikke mindst overskueligt til gavn for både bilister og kunder.

Når bilen er parkeret er det ikke længere nødvendigt at bøvle med automat og parkeringsbillet. I app’en kan man registrere sin bil via registreringsnummer, og derefter vælge at starte sin parkering.

Apple App Store - Download APCOA FLOWGoogle Play - Download APCOA FLOW

APCOA PARKING Danmark samarbejder med Brobizz A/S

Samarbejdet med Brobizz gør det muligt, at bruge sin bizz- eller nummerpladebetalings-aftale som betalingsmiddel i vores parkeringsapp, APCOA FLOW.

Snart kan du ikke længere bruge Brobizz som betalingsmiddel i APCOA FLOW

Pr. d. 01.06.2021 kan du ikke længere benytte Brobizz som betalingsmiddel i APCOA FLOW, så derfor skal du inden den dato huske at tilknytte et andet betalingsmiddel. Hvis du allerede har et betalingskort tilknyttet i appen, behøver du ikke at foretage dig noget.
Det er vigtigt, at du tilknytter et betalingskort i appen, da du ellers ikke automatisk betaler for din parkering, når du benytter anlæg med automatisk nummerpladebetaling, og derfor kan risikere at blive efterfaktureret for dit besøg grundet manglende betaling.

Hvordan fungerer det?

Samarbejdet gør det muligt, at bruge sin bizz- eller nummerpladebetalings-aftale som betalingsmiddel igennem vores app, APCOA FLOW. Du tilføjer aftalen i din APCOA FLOW app og vælger den som betalingsmiddel inden du starter din parkering. Det er altså ikke din fysiske bizz eller nummerpladebetaling, du bruger til parkering, men derimod den aftale du har indgået med Brobizz. Betalingen for parkeringen trækkes derfor på det betalingskort, du har tilknyttet din bizz- eller nummerpladebetalings-aftale.

Bemærk: fra den 1/6-2021 kan du ikke længere benytte din bizz- eller nummerpladebetalings-aftale i APCOA FLOW.

Rabat og overblik

Når du betaler med din bizz- eller nummerpladebetalings-aftale i APCOA FLOW, får du dine parkeringsbetalinger samlet på din Brobizz konto.

Ud over det, er du altid sikret 5% rabat når du betaler med din bizz- eller nummerpladebetalings-aftale via APCOA FLOW. Appen kan benyttes på stort set alle APCOA PARKING Danmarks parkeringsanlæg over hele landet, med undtagelse af de enkelte lukkede anlæg med bom.

Lær at bruge APCOA FLOW

Se vores videoguides, der hjælper dig til at oprette en konto i APCOA FLOW.

APCOA PARKING Danmark A/SOpret konto

Hør mere

Spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte APCOA PARKING på nedenstående.

APCOA PARKING Danmark A/S4526 7690Skriv til os

Parkér med din bizz- eller nummerpladebetalings-aftale

Med vores samarbejde med Brobizz har du nu mulighed for at bruge din bizz- eller nummerpladebetalings-aftale til at betale for din parkering. Det hele bliver samlet på ét sted, så du får et bedre overblik over dine kørselsudgifter, når du tjekker din Brobizz konto.

Se mere hos Brobizz