APCOA PARKING Danmark A/S

APCOA PARKING Danmark A/S's idégrundlag er at tilbyde de bedste og mest kundevenlige løsninger i parkeringsbranchen. I APCOA PARKING Danmark A/S ser vi parkering som en service og derfor arbejder vi på at gøre parkering nemt, trygt og ikke mindst overskueligt til gavn for både bilister og kunder.

Når bilen er parkeret er det ikke længere nødvendigt at bøvle med automat og parkeringsbillet. I app’en kan man registrere sin bil via registreringsnummer, og derefter vælge at starte sin parkering.

Apple App Store - Download APCOA FLOWGoogle Play - Download APCOA FLOW

ANPR anlæg

Læs mere om APCOA PARKINGs innovative ANPR anlæg her.

Vores ANPR anlæg

Hvad er et ANPR-anlæg?

Automatisk nummerpladeregistrering (ANPR) er et smart og innovativt parkeringssystem, som gør op med den klassiske bom ved ind- og udkørsel og fordomme om, at parkering er besværligt og forvirrende. Ved ind- og udkørsel fra P-området registrerer et kamera nummerpladen på bilen, samt start- og sluttidspunkt for parkeringen. Betaling for parkering foregår ved at indtaste bilens nummerplade på betalingsautomaten, hvorefter prisen for parkeringen udregnes. Glemmer du at betale inden udkørslen fra P-anlægget, er det også muligt at betale indenfor 48 timer efter parkeringens ophør, uden at der pålægges et kontrolgebyr.

Betal med APCOA FLOW

På mange af vores ANPR-anlæg, kan du betale med APCOA FLOW - så foregår betaling helt automatisk og du skal ikke tænke over det, når du parkerer. Du kan betale via APCOA FLOW på følgende P-pladser: Den Blå Planet, Friis Aalborg, J. P. Jacobsen Center, Lyngby Storcenter, Nørre Havnegade 42 (Sønderborg), Salling Aalborg, Sillebroen Shopping og Valby Maskinfabrik.
Følg disse steps for at kunne betale automatisk, næste gang du besøger en af P-pladserne:

  • Download appen APCOA FLOW, der hvor du normalt henter dine apps.
  • Opret profil på APCOA FLOW og tilknyt betalingskort.
  • Tjek under 'Mine biler', om dit køretøj står som favoritbil. Gør det ikke det, skal du klikke på nummerpladen for at flytte den op under favoritbil.
  • Din parkering vil nu starte automatisk, når du kører ind i et P-anlæg med automatisk nummerpladegenkendelse.
  • Din parkering stopper automatisk igen, når du forlader P-anlæget.

Parkér med APCOA FLOW

APCOA FLOW er en app, der gør parkering mere overskueligt og fleksibelt. Den er udviklet i tråd med den generelle opfattelse af, at digitale løsninger kan være med til at spare tid og penge og kan benyttes på mange af vores ANPR-anlæg, samt vores øvrige pladser.

Se mere om APCOA FLOW