ANPR anlæg

Læs mere om APCOA PARKINGs innovative ANPR anlæg her.

Vores ANPR anlæg

Hvad er et ANPR-anlæg?

Automatisk nummerpladeregistrering (ANPR) er et smart og innovativt parkeringssystem, som gør op med den klassiske bom ved ind- og udkørsel og fordomme om, at parkering er besværligt og forvirrende. Ved ind- og udkørsel fra P-området registrerer et kamera nummerpladen på bilen, samt start- og sluttidspunkt for parkeringen. Betaling for parkering foregår ved at indtaste bilens nummerplade på betalingsautomaten, hvorefter prisen for parkeringen udregnes. Glemmer du at betale inden udkørslen fra P-anlægget, er det også muligt at betale op til 48 timer efter parkeringens ophør, uden at der pålægges et administrationsgebyr.

Betal med APCOA FLOW

På mange af vores ANPR-anlæg, kan du betale med APCOA FLOW - så foregår betaling helt automatisk og du skal ikke tænke over det, når du parkerer.
Følg disse steps for at kunne betale automatisk, næste gang du besøger en af P-pladserne med ANPR:

  • Download appen APCOA FLOW, der hvor du normalt henter dine apps.
  • Opret en profil i APCOA FLOW og tilknyt betalingskort.
  • Tjek under 'Køretøjer', om dit køretøj står under 'Aktive'. Gør det ikke det, skal du klikke på fluebenet til højre for den nummerplade, du vil bruge for at flytte den op under 'Aktive'.
  • Din parkering vil nu starte automatisk, når du kører ind i et P-anlæg med automatisk nummerpladegenkendelse.
  • Din parkering stopper automatisk igen, når du forlader P-anlæget.

Parkér med APCOA FLOW

APCOA FLOW er en app, der gør parkering mere overskueligt og fleksibelt. Den er udviklet i tråd med den generelle opfattelse af, at digitale løsninger kan være med til at spare tid og penge og kan benyttes på mange af vores ANPR-anlæg, samt vores øvrige pladser.

Se mere om APCOA FLOW