APCOA PARKING Danmark A/SAPCOA PARKING Danmark A/S

Havnens P-hus

Læs mere om parkering i Havnens P-hus herunder.

Foto: Sønderborg Kommune

Om Havnens P-hus

Havnens P-hus, på Nørre Havnegade 42 i Sønderborg, indeholder ca. 450 parkeringspladser fordelt på 12 halvdæk. Her er det tilladt at parkere gratis i to timer, hvorefter der betales for yderligere parkeringstid i mobilapps (APCOA FLOW eller EasyPark) eller i en betalingsautomat.

Der er en gangbro over til Hotel Alsik, som er beliggende på den modsatte side af Nørre Havnegade. Dermed er det muligt at bevæge sig mellem hotellet og P-huset uden at skulle udenfor. Derudover er der et trappetårn, som kan benyttes af gående, når de bevæger sig mellem gadeplan og P-huset.

Hvad skal jeg gøre, når jeg parkerer i Havnens P-hus?

Afhængigt af dit behov anbefaler APCOA PARKING én af følgende løsninger:

Skal du parkere i 2 timer eller derunder?

  • Kør ind i P-huset. Bilens registreringsnummer aflæses ved indkørsel. Forlader du pladsen indenfor to timer efter indkørsel, er parkeringen gratis og udkørselsbommen går automatisk op, når du kører mod bommen og din nummerplade aflæses af udkørselskameraet.

Skal du parkere i længere tid end 2 timer?
Du har følgende tre muligheder:

  • Brug betalingsautomaten: Når du kører ind i P-huset, skal du blot parkere og ikke gøre andet. Inden du kører ud igen, skal du betale i betalingsautomaten. Indtast dit registreringsnummer/nummerplade og betal for parkeringen. Herefter går udkørselsbommen automatisk op, når du kører mod bommen og din nummerplade aflæses af udkørselskameraet.

Eller

  • Brug APCOA FLOW: Hvis du inden indkørsel i P-huset har oprettet dig som bruger i APCOA FLOW valgt dit registreringsnummer som 'Aktiv' i appen (tjek det under 'Køretøjer'), bliver betalingen håndteret automatisk ved udkørsel, så du ikke behøver at foretage dig noget manuelt, hverken ved ind- eller udkørsel. Har du ikke oprettet en profil i appen endnu, kan du finde guides her eller kontakte os ved at klikke på boksene til højre på siden.

Eller

  • Brug EasyPark: Kør ind i P-huset. Åbn EasyPark og start din parkering. OBS: Vær opmærksom på, at parkeringen ikke starter automatisk og du skal derfor selv starte parkeringen i EasyPark efter du er kørt ind i P-huset. Når du er færdig med at parkere, kører du blot mod bommen, som åbner automatisk når nummerpladen aflæses af udkørselskameraet. Parkeringen stopper automatisk og beløbet trækkes på det tilknyttede betalingsmiddel.
Pris

Se pris for parkering herunder

Åbningstid
  • P-huset er åbent alle ugens dage kl. 00-24.
Adresse
  • Nørre Havnegade 42, 6400 Sønderborg

Hjælp til APCOA FLOW

Hvis du har brug for hjælp med appen APCOA FLOW, er du velkommen til at kontakte os.

APCOA PARKING Danmark A/Skontakt@apcoaflow.dkAPCOA PARKING Danmark A/S45 26 76 90

Abonnement

Du har også mulighed for at oprette parkeringsabonnement på pladsen.

Mere info