Salling Aalborg

Når du skal besøge Salling Aalborg, kan du let parkere i det tilhørende P-hus med mere end 300 pladser.

Med placering midt i Aalborg er Salling et oplagt sted at besøge når der skal købes både stort og småt

Salling byder på et stort udvalg af spændende butikker, og har årligt flere millioner besøgende.

Parkeringsfaciliteterne
P-huset ved Salling Aalborg indeholder 300 parkeringspladser til afbenyttelse af Sallings kunder. Salling har et automatisk nummerpladeregistreringssystem (ANPR), som hjælper til med at parkeringen kan foregå så nemt og hurtigt som muligt. Systemet registrerer automatisk nummerpladerne på alle biler, som kører ind i P-huset, og husker ankomsttidspunktet. Når du forlader stedet, har du mulighed for at betale i en automat eller via appen APCOA FLOW.
Foretrækker du at vente med at betale for din parkering eller har du glemt at betale, kan du betale på nettet eller på APCOA FLOW appen inden for 48 timer, uden at der opkræves ekstragebyrer.

Hyppigt stillede spørgsmål

Hvordan virker parkeringen på Salling?

Med APCOA FLOW konto:
Inden du kører ind i parkeringsanlægget, skal du downloade appen APCOA FLOW og oprette en konto. Sørg for at den bil, du kører, i er markeret som aktiv i appen; det kan du tjekke ved at åbne appen og trykke på de tre streger i venstre hjørne, herefter klikke på 'Køretøjer' og sikre dig, at bilen har et grønt flueben og står under 'Aktive'.
Når du efterfølgende kører ind i et parkeringsanlæg med ANPR, vil en meddelelse om at parkeringen er startet komme op på din telefon.
Når du kører ud igen, får du en meddelelse om, at parkeringen er afsluttet. Betalingen foregår altså helt automatisk, og du skal ikke foretage dig noget i forbindelse med din parkering.

Uden APCOA FLOW konto:
Ved ankomst til Salling kører du ind, som du plejer og parkerer dit køretøj. Når du ønsker, at forlade Salling skal du - inden du forlader P-huset - betale ved betalingsautomaten, her vælger du knappen der hedder ”Tryk for parkering”.
Efter du har valgt ”Tryk for parkering” vil du blive bedt om at finde din parkering ved at indtaste dit registreringsnummer (bilens nummerplade) og som en ekstra hjælp vil du ved indtastning kunne se nummerpladen. Herefter følger du blot informationen på skærmen. Når du har betalt, har du 30 minutter til at forlade P-huset.

APCOA PARKING Danmark A/SAPCOA PARKING Danmark A/S
Hvad er et ANPR-anlæg?

ANPR står for Automatisk Nummerplade Registrering. 
Der er kameraer opsat ved ind- og udkørsel af parkeringspladsen som fotograferer køretøjets registreringsnummer/nummerplade og parkeringstiden udregnes herudfra.

APCOA PARKING Danmark A/SAPCOA PARKING Danmark A/S
Hvad koster det at parkere?
APCOA PARKING Danmark A/SAPCOA PARKING Danmark A/S
Jeg har glemt at betale, hvad gør jeg?

Kommer du til at forlade P-huset uden at betale for parkeringen, kan du stadig nå at betale.
Kommer du til at forlade Salling P-hus uden at betale for din parkering, så har du stadig efterfølgende mulighed for at betale.
Klik på en af boksene 'Betal og tjek indenfor 48 timer' eller 'Betal faktura' herover.
Du kan tjekke ud og betale din parkering i op til 48 timer efter, du har forladt Salling p-hus.

APCOA PARKING Danmark A/SAPCOA PARKING Danmark A/S
Skal jeg betale for handicapparkering?

Der er handicapbåse på hvert parkeringsdæk.
Der skal betales for parkering i handicapbåsene på lige fod med alle andre. Vi anbefaler, at du følger reglerne på skiltningen på pladsen. 

APCOA PARKING Danmark A/SAPCOA PARKING Danmark A/S
Jeg har tastet forkert registreringsnummer (nummerplade) på automaten, hvad gør jeg?

På automaten bliver du flere gange spurgt, om du vil betale for det valgte registreringsnummer. Kommer du alligevel til at betale for et forkert registreringsnummer, kan du ikke få pengene igen via automaten, da køretøjets registreringsnummer er ude af systemet.
Du kan henvende dig via formularen her.

VIGTIGT: Du skal huske at betale for din egen parkering (korrekt registreringsnummer/nummerplade), selvom du også har betalt for en forkert parkering (valgt forkert registreringsnummer/nummerplade).
Hvis du opdager fejlen, imens du er i Salling P-hus, kan du på automaten indtaste dit korrekte registreringsnummer/nummerplade og betale for parkeringen.
Hvis du er kørt ud af Salling P-hus, har du 48 timer til at foretage betalingen online, ellers vil du få tilsendt en faktura med prisen for din parkering + et administrationsgebyr.
Har du spørgsmål kan du skrive til os på kontakt@apcoaflow.dk.

APCOA PARKING Danmark A/SAPCOA PARKING Danmark A/S
Jeg har modtaget en kontrolafgift, hvor kan jeg klage?

Hvis du har modtaget en kontrolafgift, men ønsker at klage kan du oprette en henvendelse her.

APCOA PARKING Danmark A/SAPCOA PARKING Danmark A/S

APCOA FLOW

Download APCOA FLOW og bliv fast bruger når du besøger Salling Aalborg.
Så skal du hverken tænke over ind- eller udkørsel - betalingen sker helt automatisk.

Besøg APCOA FLOW