Bakken

Parkér nemt og betal helt automatisk for parkering ved Bakken.

Hvordan fungerer parkering ved Bakken?

Ved Bakken fungerer parkeringssystemet med automatisk nummerpladeregistrering (ANPR). Det betyder, at der ved ind- og udkørsel tages et billede af bilens nummerplade.

Der er forskel på både pris og betalingsmuligheder alt efter om du parkerer i eller uden for Bakkens åbningssæsoner. Du kan finde info om Bakkens sæsoner på Bakkens hjemmeside.

Sådan betaler du for parkering i Bakkens åbningssæsoner:
Der er flere forskellige muligheder for betaling ved Bakken, så du kan vælge den løsning, der passer dig bedst:

  • Betaling i betalingsautomat: Når du har parkeret din bil, kan du betale i en af betalingsautomaterne på pladsen. Du betaler inden udkørsel ved at indtaste din nummerplade i en af automaterne. Om du betaler lige efter du er ankommet eller først når du er på vej hjem, gør ingen forskel, så længe du sørger for at betale inden udkørsel.
  • Forudbetalt parkering via QR kode: Når du har sat din bil, kan du finde en af de plakater, som er placeret rundt omkring på pladsen og inde på Bakken. Scan QR koden med din telefon og betal for din parkering. Du skal ikke foretage dig noget, når du forlader pladsen.
  • Automatisk betaling med APCOA FLOW: Inden du kører mod Bakken, skal du downloade appen APCOA FLOW og oprette en konto. Sørg for at den bil du kører i er markeret som aktiv i appen; det kan du tjekke ved at åbne appen og trykke på de tre streger i venstre hjørne, herefter klikke på 'Køretøjer' og sikre dig, at bilen har et grønt flueben og står under 'Aktive'. Når du efterfølgende kører ind i et parkeringsanlæg med ANPR, vil en meddelelse om at parkeringen er startet komme op på din telefon (såfremt du har tilladt notifikationer). Når du kører ud igen, får du en meddelelse om, at parkeringen er afsluttet. Betalingen foregår altså helt automatisk, og du skal ikke foretage dig noget i forbindelse med din parkering. NB: Det er vigtigt, at du har downloadet appen og regsitreret din bil og betalingsmiddel inden du kører ind på Bakkens parkeringsplads.
  • Betaling efter udkørsel: Hvis du ikke fik betalt, mens du var på Bakken, kan du nå det inden for 48 timer efter udkørsel. Tryk på linket her og indtast din nummerplade og betal for parkeringen.

Pris:
I Bakkens åbningssæsoner koster parkering 100 kr. uanset varighed.

Parkering uden for Bakkens åbningssæsoner

Sådan betaler du for parkering uden for Bakkens åbningssæsoner:

  • Automatisk betaling med APCOA FLOW: Inden du kører mod Bakken, skal du sørge for at downloade appen APCOA FLOW og tilføje et betalingsmiddel og din nummerplade. Under 'Køretøjer' skal du sørge for, at din nummerplade står som aktiv. Nu betaler du helt automatisk for din parkering og skal hverken gøre noget når du ankommer eller forlader parkeringspladsen. NB: Det er vigtigt, at du har downloadet appen og regsitreret din bil og betalingsmiddel inden du kører ind på Bakkens parkeringsplads.
  • Betal i en betalingsautomat: Inden udkørsel fra parkeringspladsen, skal du tjekke ud og betale i en af betalingsautomaterne på pladsen.
  • Betaling efter udkørsel: Hvis du ikke fik betalt, mens du var på Bakken, kan du nå det inden for 48 timer efter udkørsel. Tryk på linket her og indtast din nummerplade og betal for parkeringen.

Pris:
Uden for Bakkens åbningssæsoner, er prisen for parkering 10 kr. pr. påbegyndt time.

Brug for hjælp

Se guiden nedenfor eller kontakt os og få hjælp til, hvordan du bruger APCOA FLOW appen

Opret kontoAPCOA PARKING Danmark A/S45 26 76 90APCOA PARKING Danmark A/Skontakt@apcoaflow.dk